TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Bevezető rendelkezések

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A webáruházunk működési elvéből (dropshipping) adódóan a vásárlás pillanatában Ön a teljes árukészletből, termékcsoportból tud rendelést leadni. Az árukészlet folyamatosan rotálódik, így Ön az aktuális vásárláskor mindig a legfrissebb termékkészletből tud válogatni. Az éppen aktuálisan megvásárolható árukészletekről hírlevélben adunk tájékoztatást, továbbá ha követi Facebook oldalunkat, vagy feliratkozik Facebook csoportunkba, ott naprakész információkkal látjuk el Önt.


A vásárlás folyamatai:

 1. A termék(ek) kiválasztása és kosárba helyezése,
 2. A vásárlási folyamat elindítása,
 3. A vásárlói adatok megadása (regisztrációval vagy regisztráció nélkül),
 4. A vásárlói adatok ellenőrzése (név, cím, email, telefon, stb.),
 5. Fizetési mód kiválasztása (termékenként eltérő lehet),
 6. Szállítási mód kiválasztása (termékenként eltérő lehet),
 7. Megrendelés leadása,
 8. A megrendelés megerősítése (erről emailben kap jelzést a Vevő, a meg nem erősített megrendelések 24 óra múlva sikertelen vásárlási státuszba kerülnek),
 9. A termék(ek) kifizetésének elindítása (előre utalás, bankkártyás fizetés),
  • Ha a Vásárló utánvételes fizetési módot (a feltételek teljesülése esetén) választja, a rendelés megerősítése után a rendelése aktív státuszba kerül.
 10. A sikeres megrendelés és fizetés után (banki visszaigazolás), a Vevő folyamatos tájékoztatást kap a megadott email címére (opcionálisan sms-ben), a megrendelt áru kiszállítási folyamatairól (pl.: készletezés, a logisztikai partner elindulása, az áru várható érkezése, stb.),
  • Ha a Vásárló utánvételes fizetési módot (a feltételek teljesülése esetén) választja, a logisztikai folyamatok elindulnak.
  • Az előreutalás bankszámlára fizetésmód választása esetén, a lehetséges árváltozások miatt, a Vevőnek két banki nap áll rendelkezésére, hogy a termék(ek) árát kiegyenlítse. Amennyiben a két banki nap alatt a termékek ára nem kerül banki utalásra (utalás visszaigazolása), úgy megrendelését nem áll módunkban elfogadni, a rendelése érvénytelen lesz, a rendelés sikertelen státuszba kerül.

 11. Abban az esetben, ha a Vásárló rendelése sikertelen (pl.: a megrendelt termék készlethiányos, stb.), de a termék árát már átutalta, vagy elektronikus úton rendezte, a kifizetett összeget a Vásárló részére egyeztetés után banki átutalás formájában visszautaljuk.
 12. Az áru átvétele után a megrendelés, vásárlás sikeres, lezárt státuszba kerül. Erről a Vásárló értesítést kap.
 13. A Vásárló emailben megkapja a számlát.
 14. A vásárlási folyamatok lezárultak.A szerződés nyelve magyar. A szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azokat a
Szolgáltató nem iktatja, így az utólag nem hozzáférhető és nem megtekinthető. A weboldalon külön megtekinthető és letölthető az adatkezelési nyilatkozatunk az adatvédelmi nyilatkozat menüpont alatt.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk. A webáruház használatával Ön kijelenti, hogy a felhasználási feltételeket megértette, azokat tudomásul vette, és az oldal használatának feltételeként elfogadja.

Jelen ÁSZF hatálya Szolgáltató weblapján bit-buy-bit.hu domainjén történő jogviszonyokra terjed ki.

Szállítási tudnivalók

Belföldi megrendelés esetén a megrendelt áru kiszállítását partnerünk a rendelés visszaigazolását követő 3-10 munkanapon belül végzi el.

Szerződött partnerük: WEBSHIPPY KFT., DPD Hungária Kft., GLS Kft.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Partnerünk részére szükséges kiadni a szállítási adatokat, valamint az Ön telefonos elérhetőségét. A futárszolgálat alkalmazottja, amennyiben a megadott szállítási címre nem tudja kiszállítani a csomagot, telefonon megkeresi Önt a további teendők érdekében. A futárszolgálat munkatársait nem tudjuk irányítani, ha konkrét időpontban tudja csak átvenni a csomagot, akkor velük kell felvennie a kapcsolatot. Szállítási díjakat a Szállítási módok tartalmazzák.

Fizetési információk

A megrendelt terméket előreutalással bankszámlára, bankkártyával, elektronikus fizetési formán keresztül, vagy a feltételek teljesülése esetén utánvétellel lehet kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Az elektronikus számlát utólag, a megrendelt termék összegének bankszámlára történő megérkezése után, e-mailben küldjük el Önnek. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan: A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik.

Az előreutalás bankszámlára fizetésmód választása esetén, a lehetséges árváltozások miatt, a Vevőnek két óra áll rendelkezésére, hogy a termék(ek) árát kiegyenlítse. Amennyiben a két óra alatt a termékek ára nem kerül banki utalásra (utalás visszaigazolása), úgy megrendelését nem áll módunkban elfogadni, a rendelése érvénytelen lesz, a rendelés sikertelen státuszba kerül.