TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tisztelt Vásárlónk!

2021. április 10-én (szombat) 00:00 órától, 2021. április 11-én (vasárnap) 04:00 óráig, és 2021. április 11-én (vasárnap) 22:00 órától, 2021. április 12-én (hétfő) 02:00 óráigtervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt a SimplePay online fizetési rendszerének internetes kártyaelfogadási szolgáltatásában időszakos kiesések várhatóak. 

Amennyiben a jelzett időtartam után is kártyaelfogadási problémákat tapasztal, akkor kérjük jelezze azt az ugyfelszolgalat@otpmobil.com email címen.

Ajándékozás

Ajándékozás

Mindig nagy öröm. Annak is aki adja és annak is aki kapja. Lehet az egy egyszerű ajándéktárgy, egy szép ékszer, de akár egy kényeztető relaxációs tárgy, eszköz. Mi lehetne az az ajándéktárgy, aminek nagyon tudna örülni, vagy meg tudná lepni vele szeretteit, barátait?

Tovább

Ajándéktárgy

Apró figyelmességek. Egy kulcstartó, egy születésnapi emlék. Néhány olcsó, de kedves meglepetés.

Ékszer

Sokan szeretik a jellegzetes termékeket. Ez lehet egy karkötő, egy talizmán, de akár egy különleges Swarovsi ékszer különlegesség. 

Találhatunk itt kézműves tárgyakat is. Bőrből készült színes, vagy fekete kaucsuk karkötőt, vörös vagy zöld életfa talizmánt.

Relaxáció

Pihenés, lazítás, kikapcsolódás. Egy dekoratív lámpás vagy gyertya fénye mellett eltölteni egy kis időt. 

Minden nap új akciókkal várjuk Önt. Hasznos információkat találhat a blogunkon. Kövessen minket a közösségi oldalakon.

Tovább