TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tisztelt Vásárlónk!

2021. április 10-én (szombat) 00:00 órától, 2021. április 11-én (vasárnap) 04:00 óráig, és 2021. április 11-én (vasárnap) 22:00 órától, 2021. április 12-én (hétfő) 02:00 óráigtervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt a SimplePay online fizetési rendszerének internetes kártyaelfogadási szolgáltatásában időszakos kiesések várhatóak. 

Amennyiben a jelzett időtartam után is kártyaelfogadási problémákat tapasztal, akkor kérjük jelezze azt az ugyfelszolgalat@otpmobil.com email címen.

Műszaki cikk

Műszaki cikkek

A mai világunk már-már elképzelhetetlen jó minőségű, de megfizethető árú műszaki termékek, cikkek nélkül. Kütyük, szerkentyűk, amelyeket minden nap használunk. Ott van közelünkben a mobiltelefonunk ami nélkül már el sem indulunk sehova. Ezek az eszközök komoly értéket képviselnek, sérülésük bosszantó lehet, ha nem védjük meg azokat, egy egyszerű kijelzővédő fóliával.

Akár professzionálisan, a munkánkból adódóan, akárcsak hobbi szinten fotózunk, szinte elengedhetetlenek a minőségi fényképezőgép, kamera tartozékok.

A kikapcsolódás, zenehallgatás, az audio eszközökkel történő tanulás is mindennapi életünk részévé vált. A színvonalas hordozható audio, video eszközök kimagasló élményt nyújthatnak.

Tovább

Fényképezőgép, kamera tartozékok

Egy jó fotóhoz kiváló minőségű eszközökre is szüksége lehet. Cullmann állványok, Optech kiegészítők, Eneloop akkumulátorok is megtalálhatóak a kínálatban.

Hordozható audio, video

Vezetékes vagy bluetooth fejhallgatót használ? Az AWEI vagy a SOUNDMAGIC eszközeiben sosem fog csalódni. Az LSTN termékek a minőség legmagasabb szintjét biztosítják.

Kijelzővédő fóliák

A mobiltelefonok kijelzőjének megfelelő védelméről a magas minőségű védőfóliák gondoskodnak. A legtöbb típushoz elérhetőek, többek között a Samsung, Huawei, Apple Iphone, Xiaomi készülékekhez.

Mobiltelefon, GPS, PDA tartozékok és tokok

A telefonok, PDA-k védelme mellett egyéniségünk kifejezését is megadhatjuk egy minőségi tok választásával. A Samsung, Huawei, Apple Ipad, Xiaomi, Nokia, Sony termékekhez megtalálhatóak a kiváló minőségű védőtokok.

Minden nap új akciókkal várjuk Önt. Hasznos információkat találhat a blogunkon. Kövessen minket a közösségi oldalakon.

Tovább