TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tisztelt Vásárlónk!

2021. április 10-én (szombat) 00:00 órától, 2021. április 11-én (vasárnap) 04:00 óráig, és 2021. április 11-én (vasárnap) 22:00 órától, 2021. április 12-én (hétfő) 02:00 óráigtervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt a SimplePay online fizetési rendszerének internetes kártyaelfogadási szolgáltatásában időszakos kiesések várhatóak. 

Amennyiben a jelzett időtartam után is kártyaelfogadási problémákat tapasztal, akkor kérjük jelezze azt az ugyfelszolgalat@otpmobil.com email címen.

Pontosan

A regisztrációt és a hírlevélre történő feliratkozást 1.000-1.000 ponttal honoráljuk.
A pontok felhasználására az alapbeállítás a “Nem használom fel”, így a Vásárló dönti el mikor kíván élni a pontok adta kedvezménnyel.
Az összegyűlt pontokat a rendelések végösszegéből 1% arányban lehet felhasználni.
A kiválasztott és megvásárolt termékek bruttó ára után kapott pontérték 2%, az akciós termékek után kapott pontérték 1%, amelyek a pontgyüjtő számláján jóváírunk.
Fontos!
A pontokat nem lehet szállítási költségre elszámolni.
A vásárláskor megszerzett pontok 30 napig aktívak, a kapott pontok a lejárat után már nem használhatóak fel. Vásárlásonként megszerzett pontoknak külön lejárati idejük van.

Egy adott megrendelés esetén az összes engedmény közül mindig a legmagasabb kedvezményt érvényesítjük az Ön megrendelésében.

 

Minden nap új akciókkal várjuk Önt. Hasznos információkat találhat a blogunkon. Kövessen minket a közösségi oldalakon.