TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

Hogyan számlázunk

Bit Buy Bit
2019.04.18 08:15

Tisztelt Látogató!

Okosodjunk!

Bemutatjuk Önöknek, hogy webáruházunk hogyan és mivel készíti el a számláit.

szamlazz.hu

  • Telepítés nélkül, azonnal használható
  • Biztonságos, és könnyen integrálható
  • NAV-álló, megfelel a hatályos jogszabályoknak
  • Korlátlan számú #profi e-számla: 0 Ft
  • Korlátlan számú papírszámla: 0 Ft

#bitbuybithu #webshop #webáruház #dropshipping #szamlazz.hu #szamla

Hogyan számlázunk

forrás: szamlazz.hu

Könnyen kezelhető

A Számlázz.hu egy online számlázóprogram, amit telepítés nélkül, azonnal használhatsz, akár egy levelezőt, vagy közösségi oldalt. Papír alapú vagy e-számlát is könnyedén kiállíthatsz vele. Próbáld ki most!

Felhőből, biztonságosan

Jelentkezz be bárhonnan, bármikor, asztali gépről vagy mobilról, és a felhő-technológiának köszönhetően máris számlázhatsz. Adataid titkosított formában tárolódnak sokszorosan védett szervereinken.

Integrálható

A Számlázz.hu könnyedén összekapcsolható más digitális szolgáltatásokkal, így banki adataidat, könyvelési, vagy ERP rendszeredet is szinkronizálhatod a számlázással. Az adminisztrációt robotok végzik helyetted!

Ingyenes számlakiállítás

Regisztráció után máris számlázhatsz! Amennyiben neked elegendő a rendszer alapfunkcionalitása, korlátlan számú papír alapú számlát állíthatsz ki velünk, korlátlan ideig és mennyiségben, teljesen ingyen.

Kényelmi funkciók

Szeretnél vevőadatokat tárolni, EVA- vagy ÁFA-analitikát kapni, könyvelődnek olvasási jogot adni? Adjuk postára helyetted a számláidat? Válassz előfizetési csomagjaink és extra szolgáltatásaink közül!

100% NAV-álló

Ha változnak az adózási szabályok, neked semmit nem kell tenned, a rendszer fejlesztése során mindig figyelemmel kísérjük a jogszabályi változásokat. Mindig naprakész, hiteles programot használhatsz!

Direkt számlázás

Az első hazai rendszeren belüli számlázási megoldással a Számlázz.hu-s vállalkozások kimenő és bejövő számlái egyetlen számlaverzumon belül áramlanak. Kipróbálnád?

Számla Agent (XML API)

Napi több ezer számla kibocsátása emberi beavatkozás nélkül? Építs hibamentes, önjáró üzleti folyamatot a Számla Agenttel!

Online fizetés

Tedd lehetővé ügyfeleidnek, hogy számláidat online, bankkártyával fizessék ki neked! Legegyszerűbben velünk, és a SimplePay, a PayPal vagy a Borgun online fizetési rendszerével.

E-számla

Az elektronikus számlázás ma a számlakibocsátás legtermészetesebb módja. Nincs többé idegőrlő papírozás, csak digitális kiállítás és tárolás, NAV-álló módon!

Tömeges számlagenerálás

Ha havidíjas, vagy éves időszakokat számlázol, adataid valamilyen táblázatban állnak elő, ugye? Egyesével gyártás helyett automatizálj!

Számlák archiválása

Néhány kattintással minden korábbi számládhoz hozzáférsz: legyen szó kimenő vagy bejövőszámláidról, mi digitálisan archiválunk neked!

 

További naprakész információkat kaphat Facebook oldalunkon, vagy Facebook csoportunkban.

 

Üdvözlettel, a BitBuyBit csapata