TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Akciók

Minden héten, a termékek jelentős részére adunk egyedi, akciós árat. Az adott termékre érvényes kedvezmény a termék eladásáig, vagy az új akciós terméklista életbe lépéséig tart. Felhívjuk kedves vevőink figyelmét, hogy a kosárba tett, de meg nem rendelt termékek árkedvezménye napokkal később bármely irányba változhat.

Egy-egy termék, termék kategória esetés az akciók négy-öt napig tartanak. A kedvezményes árak mellett a pontgyűjtő akciót is érdemes kihasználni.

Tovább
Nincs ilyen termék.

Az akciós árkedvezmények kezdete és vége termékkategóriánként változik. Egy-egy akció négy-öt napig tart az adott héten. Az akciók kezdésének ideje és az árkedvezmény mértéke hetente változhat.

Mely termékekre, termékkategóriákra vonatkoznak az akciók?

AjándékozásAutó, motorBaba, mamaBútor, lakberendezés, Divat és ruházat, Egészség, gyógyászat, étrendkiegészítők, Elem, Akkumulátor, Töltő, Építkezés, felújítás, Étel-Ital, Háziállat, Háztartási gép, Irodaszerek, irodatechnika, Játék, hobbi, Könyv, Műszaki cikk, Otthon és kert, Sport és Fitness, Sport és Fitness|Étrend-kiegészítő, Sport és szabadidő, Számítástechnika, Szépségápolás és egészség

Minden nap új akciókkal várjuk Önt. Hasznos információkat találhat a blogunkon. Kövessen minket a közösségi oldalakon.

Tovább