TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

Ajándékkártyák

Bit Buy Bit
2020.11.26 12:00

Ajándékkártyák!

Kupon akció!

Mi az ajándékkártya?

Az ajándékkártya az Áfa törvény 259.§ 24/A pontja értelmében többcélú utalványnak minősül. Az utalvány olyan eszköz, amelyet termékértékesítés, illetve szolgáltatásnyújtás ellenértékeként, illetve részellenértékeként kerül elfogadásra. Kizárólag a Bit-Buy-Bit.hu webáruházban (https://bit-buy-bit.hu/) felhasználható. A Bit-Buy-Bit.hu digitális formában kibocsátott ajándékkártyát (a továbbiakban: online ajándékkártya) értékesít. Ezt online vásárláskor a Vásárló azonnal letöltheti, azt később kinyomtathatja.

Mely termékcsoportokra váltható be az ajándékkártya?

Kizárólag a Bit-Buy-Bit.hu webáruházban (https://bit-buy-bit.hu/), az összes megrendelhető termék esetén felhasználható.

Milyen értékű ajándékkártyák léteznek?

1000, 2000, 5000 és 10000 Ft értékű kártyák vásárolhatóak a készlet erejéig.

Bárki felhasználhatja az ajándékkártyát?

Igen. Mivel név nem szerepel a kártyán, így nem csak a tulajdonos használhatja, hanem tetszés szerint másra is átruházható.

Az ajándékkártya megvásárlása vagy használata feljogosít árengedményre vagy más jellegű kedvezményre?

Nem. Az ajándékkártya a rajta szereplő egyenleg erejéig termékvásárlásra használható fel, más árengedményre, kedvezményre nem jogosít. Egy vásárlási folyamatban kizárólag csak egy ajándékkártyát (kódot) használhat fel. Az ajándékkártyára feltöltött összeg nem kamatozik. 

Mi történik, ha nem vásárolom le a kártyán szereplő teljes összeget?

A kártya teljes összegét egy vásárlásban, egyidőben, egy összegben le kell vásárolni. A felhasználandó ajándékkártyával a kártya névértéken vagy afeletti összegben lehet vásárolni.

Hogyan juthatok ajándékkártyához?

Az online ajándékkártya a Bit-Buy-Bit.hu webáruházban (https://bit-buy-bit.hu/ajandekkartyak) vásárolható. A vásárlást kizárólag elektronikus formában (SimplePay, PayPal) lehet elvégezni, fizetés után azonnal letölthető.  Ezután a kártya felhasználható, vagy tetszőlegesen átruházható. A kártya aktiválása nem szükséges, a kézhezvételtől aktív és vásárlás során felhasználható.

Időben korlátozott az ajándékkártya felhasználhatósága?

Igen, a kártyán szereplő összeg a megvásárolt kártyán található dátumig használható fel.

Készpénzre váltható-e a kártyán lévő egyenleg?

Nem, a kártyán lévő egyenleg nem váltható készpénzre.

Az ajándékkártyámat ajándékba kaptam, de amikor fizetni szerettem volna vele, a webáruház rendszere jelezte, hogy a kupon nem érvényes.

A probléma a következő okok miatt léphet fel: a jóváírást törölték, a kártyán szereplő egyenleget már kimerítették. Kérjük, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz, akik megkeresik a kérdéses okot, és közösen megtaláljuk a megoldást. Ezen kívül a kártyaszám megadásával az ügyfélszolgálaton is tájékoztatást kérhet az ajándékkártyákkal kapcsolatban a következő elérhetőségen: email: kapcsolat@bit-buy-bit.hu.

Elvesztett vagy ellopott ajándékkártyámat le tudják tiltani a kártyaszám alapján? Kérhetem a kártya pótlását?

Elvesztett vagy a tulajdonos beleegyezése nélkül felhasznált ajándékkártyákat sajnos nem tudjuk sem pótolni, sem letiltani, mivel az nem névre szól.


További naprakész információkat kaphat blogunkon vagy Facebook oldalunkon.

Üdvözlettel, a Bit Buy Bit csapata